Da’s niet cool man!

Swa Anthony K. is gedist. Zwaar gedist in de nor van Krimpen aan de IJssel. Da’s niet cool man! En waarom mattie Anthony klappies kreeg van zijn homies in de bajes weet hij ook niet. Maar de gangstah heeft al wel met ome agent gesproken en aangifte gedaan. Zou deze stoere bro echt zo dom zijn dat hij niet begrijpt dat kinderverkrachters niet zo geliefd zijn bij de homies in de bajes, zeker niet als ze het kind ook nog vermoord hebben? Dat vinden ze niet cool, ze laten je dan liever voor altijd chillen als ze de kans krijgen.

Gangstah

Wel is het pas de eerste keer dat hij is aangevallen, benadrukt zijn advocaat. Over de reden voor de mishandeling tast hij in het duister. Grote onzin natuurlijk, hij weet wel dat hij als kindermoordenaar en verkrachter waarom hij klappen heeft gekregen. Meneer denkt zelfs er aan om een overplaatsing naar een andere gevangenis aan te gaan vragen. Alsof ze daar enthousiast zijn op dit soort lieden. Is hij dan daadwerkelijk zo naïef dat hij denkt dat hij in een andere gevangenis minder risico’s loopt op een pak slaag?

Niet dat ik het erg vind als hij weer eens een pak slaag krijgt. Dit soort lieden begrijpt enkel de taal van de harde hand. En van mij mogen zijn medegevangenen hem wel regelmatig gaan aftuigen. Iemand die een 10-jarig meisje heeft misbruikt en daarna vermoord hoeft van mij niet op clementie te rekenen. You do the crime, you do the time bro!

©Molekûl

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s